Nacházíte se zde: Ostatní informace > Spuštěn nový portál města

Spuštěn nový portál města

Vydán: 2. června 2007 14:06

Po několika týdnech práce spouštíme novou verzi webových stránek města Zdice.

Původní verze, kterou mohli návštěvníci mesto-zdice.cz vídat dosud, již byla zastaralá. Přišel tak čas ji nahradit modernější a, doufejme, předhlednější webovou prezentací města Zdice, která přináší mnoho vylepšení.

Hlavní novinkou je oddělení úřední desky a ostatních informací. Všechny dokumenty, které občané naleznou na klasické úřední desce, budou dostupné i v elektronické podobě zde v sekci Úřední deska. V té je možné filtrovat podle zdroje nebo procházet archiv podle jednotlivých měsíců.

Kromě knihy vzkazů nově přibyla možnost přidávat komentáře i k vybraným článkům. Čtenáři tak mají lepší možnost bezprostředně reagovat na dané téma.

Vylepšena byla fotogalerie. Fotografie nyní může vystavovat každý, kdo se zaregistruje. Máte-li nějaké zajímavé fotografie týkající se Zdic či okolí, proč se o ně nepodělit s ostatními... Jednotlivé fotografie lze přátelům poslat i formou elektronické pohlednice přímo z fotogalerie.

Nový kalendář akcí jistě pomůže v orientaci v nabitém letním kulturním programu. Aby čtenářům neuniklo opravdu nic, připravili jsme i speciální RSS kanál jen pro kulturní akce.

Věříme, že pravidelní návštěvníci webu změny ocení a ti noví zde naleznou mnohem snáze informace, které hledají.

Za redakci mesto-zdice.cz

Petr Rybák a Petr Kolařík

Vložil: Rybák Petr


Komentáře k článku

Počet komentářů: 1 Poslední komentář přídán: 6. srpna 2007 10:56

Titulek: Pochvala, Autor: Adriana Demartini, Datum: 6. srpna 2007 10:56

Dekuji Vam za tuto - dle meho nazoru - skvele odvedenou praci. Zda se mi to prehledne a decentni. Moc se mi libi menu a jeho uprava. Navic je tu spousta roztomilych detailu, s kterymi si asi vyhral nejaky sikovny a pracovity brouk pytlik :o). Takze dik.