Nacházíte se zde: Vzdělání > Základní škola > Den dětí aneb mažoretky vykupitelky

Den dětí aneb mažoretky vykupitelky

Vydán: 3. června 2007 11:58, rubrika: Vzdělání > Základní škola

V sobotu 2. června se v areálu TJ Loko Zdice uskutečnil tradiční dětský den. Zpočátku nic nenasvědčovalo tomu, že akce bude úspěšná. S nepříznivou předpovědí počasí v zádech a varujícími mračny nad hlavou nastupovaly zdické mažoretky ke svému vystoupení. To ještě netušily, že svým hrdinským počínáním „vykoupí“ ostatní návštěvníky dětského dne.

S úvodními takty jejich doprovodné hudby se na ně a přihlížející diváky začal snášet zlověstný déšť, který místy přecházel v menší liják. Mažoretky se však nevzdaly a i ty nejmladší, kterým snad nemůže být více než 5 let, vytrvaly a profesionálně dokončily své vystoupení.

 

Mažoretky
Název: Mažoretky
Zdroj: Radek Hampl

 

Ihned poté déšť ustal a po celé dopoledne bylo příjemné letní počasí, což s povděkem kvitovali nejen návštěvníci ale i organizátoři dne. Děti tak mohly procházet nejrůznější stanoviště a zkoušet svou šikovnost, za což byly po zásluze odměňovány penízky, za které si kupovaly kýženou odměnu. Nejen z fotografií je patrné, že děti i dospělí si program užívali a panovala veselá nálada.

 

Dětský den
Název: Dětský den
Zdroj: Radek Hampl

 

Děkujeme všem sponzorům, kteří přispěli svými cenami, jakož i všem organizátorům, kteří neváhali ukrojit část ze svého volného času pro dobrou věc. Zvláštní poděkování patří též všem žákům ZŠ, ať už současným nebo těm bývalým, kteří nezištně pomáhali na jednotlivých stanovištích a při výdeji cen.

Více fotografií najdete ve fotogalerii

Radek Hampl

Vložil: Rybák Petr


Komentáře k článku

Počet komentářů: k článku dosud nebyl přidán žádný komentář