Nacházíte se zde: Zájmové organizace > Kynologický klub > Český kynologický svaz – základní kynologická organizace č. 635 Zdice

Český kynologický svaz – základní kynologická organizace č. 635 Zdice

Základní kynologická organizace vznikla jako soukromé cvičiště pana Zdeňka Babora v roce 1995. Zdeňek Babor jako předseda organizace, cvičí a vychovává psy od roku 1965.

Ve výcviku psů dosáhl velkých úspěchů.

Šampion
Název: Šampion
Byl 6 násobným účastníkem mistrovství ČSFR a umísťoval se vždy mezi špičkou v republice. V letech 1968 až 1971 byl reprezentantem ČSFR na mistrovství Evropy a dosáhl zde vynikajících výkonů. V roce 1968 byl vicemistrem evropy a v roce 1971 mistrem Evropy v družstvech. Je rozhodčím první třídy ve výkonu psů a stále se věnuje výcviku, zúčastňuje se závodů a zkoušek se svými německými ovčáky.

Organizace je umístěna u Červeného potoka na ulici Čs. armády. Organizace čítá v současné době 30 členů. Výcvik je organizován v neděli dopoledne od 9:00 hodin a v letních měsících v úterý a čtvrtek od 16:00 hodin.

Objekt Kynologického klubu Zdice
Název: Objekt Kynologického klubu Zdice


Přijetí do organizace je podmíněno zdravím psem (očkovací průkaz) a kázní psovoda. Organizace spolupracuje s Městem Zdice při odchytu psů a zároveň provádí pro školní a předškolní mládež ukázky cvičení psů.

Objekt ve vyjímečných případech slouží jako psí ubytovna pro majitele, kteří odjíždí na krátkodobou dovolenou.

Kontaktní informace:
Telefon: 603 229 720
E-mail: zko635zdice@seznam.cz

URL:  www.zkozdice.webnode.cz  

Vložil: Kolařík Petr